« Tilbage til bloggen
News

Kampagne: Køb en RollerMouse Red fra Contour i dag og indsend din gamle centrerede mus, så kvitterer vi med et gavekort

Red_Instagram_post

Opgrader din centrerede mus til vores RollerMouse Red, og få et prisvindende design med imponerende præcision og fleksibilitet. Køb en RollerMouse Red fra Contour i dag og indsend din gamle centrerede mus, så kvitterer vi med et gavekort til gogift til en værdi af 300 kr.*

RollerMouse Red produkterne giver dig med sine knapper og åbne rullestav mulighed for at variere brugen af højre og venstre hånd i musearbejdet. Det minimerer belastningsskader forbundet med ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag med musearbejde. Muligheden for hurtigt og nemt at tilpasse cursorhastigheden og rullestavens størrelse og overflade giver dig samtidig større præcision i arbejdet med cursoren - en stærk kombination.

Læs mere om kampagnen hér.

*) Alle centrerede mus kan ombyttes til et gavekort under denne kampagne. Både Contour Design RollerMouse og andre centrerede mus. Gavekortet udstedes til den virksomhed, der har købt og betalt for det nye RollerMouse Red produkt. Alternativt har du mulighed for at veksle gavekortet til en donation på 300 kr. til julemærkehjemmet. Se betingelser for kampagnen her.

News

Glædelig Jul & Godt Nytår

Insider

Deltag i årets julekalender og vind masser af præmier