« Tilbage til bloggen
Insider

Et af de mest stillede spørgsmål om Contour ShuttlePRO

ShuttlePro

DaVinci Resolve er et videoredigeringsprogram, der er tilgængelig til både PC og Mac, og som har taget både det professionelle og hobby-markedet med storm. Vi hører ofte kunder tale om det på kreative messer, og vores supportteam bliver ofte spurgt til kompatibilitet med DaVinci af kunder, der er interesseret i at købe en Contour ShuttlePRO, som er vores populære multimediecontroller.

Som videoredaktør kan det at finde professionelt redigeringssoftware i høj kvalitet være en dyr affære, som ofte kræver, at man tegner et abonnement. En del af DaVinci Resolves popularitet skyldes, at det er helt gratis! Det koster ikke noget at downloade og bruge, og det bevarer sine høje kvalitet, fordi det er den softwareplatform, der understøtter Black Magic Designs professionelle redigeringshardware. Det er professionelt software – gratis!

Men hvorfor er det gratis? Teorien er ganske enkel; hvis du begynder at bruge deres software, er det mere sandsynligt, at du overvejer at købe deres hardware. Det minder om den strategi, Apple brugte med iTunes for at opbygge et kundegrundlag for iPods og iPhones, og det er en tilgang, der fungerer rigtig godt.

 

Er DaVinci Resolve overhovedet godt?


Davinci Resolve er blevet mit foretrukne redigeringssoftware, og ikke kun fordi det er gratis. Det tilbyder en række avancerede funktioner; kompatibilitet med video i op til 8k opløsning, en avanceret og brugervenlig flersporet tidslinje, fremragende overgange og effekter, farveinddeling og et omfattende udvalg af videooutputformater. Hvis du er fan af YouTube eller Vimeo, er der endda forudindstillinger, der giver dig mulighed for at lave videoer til dine sociale medieprojekter. Hvorfor betale for sådan nogle funktioner, når du kan få dem gratis?

Det er nok rigtig, at dets interface kan være lidt overvældende for begyndere, men den nye Cut Page i version 16 indeholder også en forsimplet redigeringsinterface, der giver dig mulighed for lige at komme ind i det. Sandheden er, at der ligesom i applikationer som Photoshop CC er flere funktioner, end den gennemsnitlige bruger nogensinde får brug for. Men når du bliver mere erfaren, vil du til gengæld ikke være bundet til et mere simpelt program, der forhindrer dig i at udvikle din kreativitet. Det er gratis, så det er værd at downloade og prøve.

 

Hvordan kan en Contour ShuttlePRO forbedre dit arbejde med DaVinci Resolve?

De fleste kreative applikationer har en bred vifte af tastaturgenveje, der giver dig adgang til fælles funktioner. DaVinci Resolve er ingen undtagelse og har bogstaveligt talt hundreder at vælge imellem. Der er ikke nogen videoredaktører, som bruger dem alle sammen, og de fleste holder sig nok til 10-15 foretrukne. Men bare det at have en håndfuld kan virkelig gøre meget for effektiviteten i din arbejdsgang. Contour ShuttlePRO sikrer dig hurtig og nem adgang til dine foretrukne genveje, og det er derfor, den er så populær blandt videoredaktører.

Når du kombinerer en multimedia controller med 15 programmerbare knapper, supplerer den din mus ved at give dig alle dine foretrukne tastaturgenveje i din frie hånd. Chris Watkins kaldte Contour ShuttlePRO for en af ​​de bedst bevarede hemmeligheder inden for videoredigering, og det er værd at se hans video her.

 

Contour ShuttlePRO forbedrer din arbejdsgang i DaVinci Resolve

Contour ShuttlePRO bruger et behændigt driverprogram på PC og Mac, der giver den mulighed for at arbejde sammen med en lang række applikationer, herunder DaVinci Resolve.

Når du har installeret driveren, tilsluttet din Contour ShuttlePRO og startet DaVinci Resolve vil du kunne scanne din videotidslinje ved hjælp af shuttle-controlleren med det samme. Femten knapper er forprogrammeret til at indsætte, opdele og overskrive videoklip, tilføje markører, markere ind og ud-punkter, fortryde og gentage samt en række yderligere funktioner, der er populære i DaVinci.

ShuttleBlogpost_GraphicCampaign

Hvis forindstillingerne ikke passer til dine præferencer, er det meget let at programmere knapperne til det, du har brug for. Hvis det kan gøres på dit tastatur, kan det programmeres til Contour ShuttlePRO. Det betyder, at dine yndlingsindstillinger altid er inden for rækkevidde, hvilket sparer dig for masser af tid og unødvendig akrobatik på tastaturet.


Chris Watkins siger i sin videoanmeldelse, at det er det bedste stykke redskab, han nogensinde har købt.Hvis du vil vide mere om Contour ShuttlePRO v2, så tryk her.

News

Snurren i fingrene og håndsmerter? Du kan lide af karpaltunnelsyndrom

Insider

Vertikale mus: Et anderledes greb, samme kropsholdning.