« Tilbage til bloggen
News

Contour Design's Unimouse vinder prestigefyld Red Dot Product Design 2018 pris

NS1A8016_1200x420

Unimouse, den første virkelig justerbare ergonomiske mus, er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award for Computer og Informationsteknologi kategorien 2018.

Contour, der er markedsledende inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermusløsninger, har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award for Contour Unimouse - en justerbar vertikalmus. Prisen gives for Contour Unimouse's høje designkvalitet.

Red Dot er en validering af fantastisk designkvalitet - ikke kun i teknologibranchen. Med denne anden Red Dot-pris demonstrerer Contour viljen til at udvikle gode produkter. Med henvisning til Steve Jobs, "Design er ikke bare, hvad det ser ud og føles som. Design er, hvordan det fungerer". Jeg er stolt over at modtage denne pris for anden gang, og det bekræfter vores engagement i denne kategori. - siger Kenneth Schach, adm. Direktør, Contour Design Nordic. 

Contour Design stræber efter at yde det bedste i ergonomiske løsninger på arbejdspladsen og i hjemmet, og vi er meget stolte af vores bidrag. Fra vores RollerMouse-familie af produkter til vores one-handed løsninger som vores Contour Mouse, mener vi, at et ergonomisk arbejdsmiljø er fundamental i høj produktivitet.

Unimouse fører Contour Design, såvel som ergonomisk mousing, ind i fremtiden. Konceptet med en fuldt justerbar ergonomisk mus gik gennem utallige iterationer, før det blev betragtet som klar til at blive præsenteret for vores forbrugere. At modtage en Red Dot Design Award er en stor ære for os, og vi håber, at vores kunder nyder fordelene ved vores Unimouse lige så meget, som vi har nydt at udvikle den.

News

Snurren i fingrene og håndsmerter? Du kan lide af karpaltunnelsyndrom

Insider

Vertikale mus: Et anderledes greb, samme kropsholdning.