« Tilbage til bloggen
Launch

Contour Design lancerer trådløse versioner af deres ergonomiske mus - RollerMouse Red og Red plus

Smiling-girl-in-office-dark-shirt

Med disse to nye produkter fuldender Contour Design familien af RollerMouse Red produkter, og kan derved levere ægte bevægelsesfrihed.

Contour RollerMouse Red Wireless og RollerMouse Red plus Wireless er begge baseret på det berømte RollerMouse Red-produkt, der blev tildelt Red-dot-prisen ved sin første udgivelse i 2013. Metalkabinettet og det slanke design er populært nu som dengang. Ikke alene er RollerMouse Red Wireless og Red plus Wireless-produkterne baseret på den førende RollerMouse Red-teknologi, men de har også en trådløs forbindelse, som gør dem til et perfekt valg for enhver kunde, der ønsker den førende ergonomiske mus samt muligheden for at tag den ergonomiske mus med sig, hvilket giver ægte bevægelsesfrihed.

Læs mere om RollerMouse Red hér.

Siden lanceringen af vores første ergonomiske mus har vi været markedsleder på området. RollerMouse Red, vores prisbelønnede ergonomiske computermus, er resultatet af mange års målrettet forskning, udvikling og design. Med udgivelsen af RollerMouse Red Wireless og Red plus Wireless gennemfører vi vores sortiment og kan levere ægte bevægelsesfrihed til vores kunder. - siger Kenneth Schach, adm. Direktør, Contour Design Nordic.

Gennem årene har Contour Design været i stand til at skifte opfattelsen af den ergonomiske mus, fra at være en enhed til de få til at være en enhed til alle, der ønsker at forhindre skade som følge af at arbejdet ved en computer. Det er derfor ikke længere udelukkende et spørgsmål om behandling af symptomer, men et ønske om større energi og effektivitet i arbejdsdagen, der driver investeringer i ergonomiske mus. Derfor udvikler vi en række museløsninger, som imødekommer de fleste brugeres behov for en ergonomisk forsvarlig arbejdsstation.

 

News

Snurren i fingrene og håndsmerter? Du kan lide af karpaltunnelsyndrom

Insider

Vertikale mus: Et anderledes greb, samme kropsholdning.