« Tilbage til bloggen
Launch

Contour Design lancerer håndledstøtte til populært keyboard - Balance Keyboard

Contour_BKWR_002

Balance Keyboard Wrist Rest er udviklet specielt til Balance Keyboard og sikrer støtte af hænder, arme og skuldre, når du arbejder med et keyboard uden en RollerMouse.

Contour Balance Keyboard og Balance Keyboard Wrist Rest udgør en stærk ergonomisk duo til alle computerbrugere, der foretrækker at arbejde med en enhåndsmus.

Læs mere om Balance Keyboard

Det er ikke alle computerbrugere, der ønsker at skifte væk fra en enhåndsmus, men derfor skal de alligevel have et godt ergonomisk tilbud, der kan minimere belastningen af hænder, arme og skuldre. Vi har flere ergonomiske enhåndsmus i vores sortiment, der gør et glimrende arbejde, og med lanceringen af håndledsstøtten til vores keyboard fuldender vi nu tilbudet til disse kunder. - siger Kenneth Schach, adm. Direktør, Contour Design Nordic.

En stor del af den danske arbejdsstyrke har lange arbejdsdage foran computeren, og dette øger risikoen for belastningsskader og derved sygedage, til gene for både medarbejder og arbejdsgiver. Ved en tidlig indsats omkring arbejdsstationen, kan mange af disse minimeres eller helt undgås. Contour Design arbejder målrettet på at øge tilbudet af ergonomiske computerprodukter, der kan lette arbejdet foran computeren og derved skabe mere energi og overskud for brugerne.

 

News

Snurren i fingrene og håndsmerter? Du kan lide af karpaltunnelsyndrom

Insider

Vertikale mus: Et anderledes greb, samme kropsholdning.